Wil je een voerboot huren?

Voerboot hurenJe kent het wel, je bent dagenlang aan het vissen, maar het resultaat is niet zoals verwacht. Je bent het zat om telkens je hengel te voorzien van lokaas. Doordat je steeds je aas moet vervangen zorg je voor trillingen in het water. De trillingen voelen de vissen ook en ze zwemmen snel weg. Je zoekt naar een oplossing en gaat surfen op het internet. Zo zie je een aantal mogelijkheden om de toevoer van aas te automatiseren. Je hebt het een en ander geprobeerd maar je komt tot de conclusie dat het niet heel erg goed werkt omdat je niet weet waar je het naartoe moet gooien. Je vindt op het internet een voerboot, je weet niet wat het is en verdiept je erin.

Wat is een voerboot?

Een voerboot is een radiografisch bestuurbare boot waarmee je het vissen vergemakkelijkt en sneller resultaat zult boeken. De voerboot neemt de lijn en het lokaas mee naar een plek waar veel vissen worden gedetecteerd. Eenmaal op de plek dropt de voerboot het aas op een gedoseerde manier. Veel voerboten zijn voorzien van verschillende meters die de visser kan zien op zijn beeldscherm, of er vissen zwemmen bijvoorbeeld.

Voerboot kopen of huren?

Een voerboot kopen is prijzig. Zo verschillen de prijzen van een voerboot tussen de honderden euro’s. Een goedkope voerboot kan al 100 euro zijn om te kopen. Dat is in mijn mening al best prijzig. Een van de duurste voerboten om te kopen is al gauw 1000 euro. Als visser is dat vaak veel te duur. Naast het kopen van een voerboot kan je ook roeiboten huren. Zo kan je voor een aantal tientjes een voerboot huren voor een weekend bijvoorbeeld. Een voerboot huren is ideaal voor de hobby visser. Tijdens het huren van een voerboot betaal je wel borg, vaak kan die hoog oplopen omdat de voerboten erg duur zijn bij aanschaf en als de visser niet goed weet hoe ermee om te gaan een voerboot al snel gesloopt kan worden. Zo is dus te concluderen dat het kopen of huren van een voerboot verschillende eisen heeft. Vis je heel erg vaak en is het je sport? Dan is het kopen van een voerboot een goed idee. Wil je een gezellig weekendje vissen met vrienden? Dan is het ideaal om een voerboot te huren voor een weekje. Eén ding is zeker, een voerboot zorgt voor vis aan de haak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *